torsdag 10 mars 2016

Snart dags för introkurser till Malmö Kanotklubb!

Nu är det vår i luften, och vårens aktiviteter planeras för fullt. Anmälningarna till årets introkurser har öppnat och intresset är skyhögt som vanligt. Hoppas intresset att ställa upp som instruktör kan bli lika stort! Listan sitter uppe, ta chansen redan nu så kan du välja datum fritt!

Lite nytt i år är att vi har förtydligat att kursen är en intro till Malmö Kanotklubb med grundläggande paddlingsteknik och inte bara en paddelkurs. Vi vill berätta om hela klubbens utbud och det kommer att vara med några instruktörer från andra paddlingsdiscipliner än långfärd. Ibland kommer ungdomarna att hjälpa till (de ersätter då inte en annan instruktör utan får ses som extra resurser).

En ny checklista är sammanfattad. Den kommer att mejlas ut till alla instruktörer som vanligt, innan kursen (finns även tillgänglig i vår fb-grupp). Även du som har varit med ett tag, kasta gärna ett öga på den, där är några nyheter.

Även du som är lite nyare i klubben är mycket välkommen och kan göra en stor insats som sk. tredje-instruktör. Om du inte har möjlighet på någon av kurserna kan du också göra en stor insats på tisdags- och torsdagspaddlingarna längre fram.

Hoppas vi alla kan ställa upp en halv dag var och förmedla paddlingsglädje till nyfikna nya paddlare! Det är kul och lärorikt!

Undrar du något, fråga gärna någon av oss i Introgruppen:
Jenny Å, Monika B, Monica G, Henrik, Mirko, Susanna, Claudia, Lotte, Åsa

/Jenny Å

Inga kommentarer: