söndag 6 december 2015

Luciapaddling


Camilla Perssons foto.


Söndagen den 13 december, luciadagen möts vi alla i greningen/T-korset/Slottsmöllan för att tillsammans ro och paddla ett varv på vår vackra träningsareana Malmö kanal. Detta är en lång tradition för alla roddare, drakar och kajakpaddlare och i år har vi nöjet att även välkomna SUP-paddlare.


Vi samlas kl. 16:00 uppvärmda, laddade och klara i greningen. 15.30 på klubben? Varvet genomförs sjungandes, hojtandes eller bara allmänt glada ta oss fram över det mörka vattnet. Klädsel är traditionsenlig som luciakrona, tomteluva, pepparkakshatt och mängder med glitter. Alla typer av belysning uppmuntras.

Luciatåg är inte en tävling. Det vill säga vi ska inte ro/paddla förbi varandra utan njuta högaktningsfullt av detta ärovarv på kanalen samtidigt som vi håller ihop hela gänget. För er som inte klarar en dag utan tävling finns det möjlighet att tävla i pepparkaksbak på Malmö Roddklubb senare under kvällen.

När vi kommer till roddklubben går det att gå iland och få välförtjänt luciafika. Alternativt paddlar ni hem och kommer förbi efteråt på fika.

Meddela gärna som kommentar om du kommer eller leta upp fb eventet, så är det lättare att beräkna mängden lussekatter, glögg å pepparkakor som går åt.

/Camilla P

https://www.facebook.com/events/1031713800212187/

Inga kommentarer: